INFORMATIE

Vind hier alle informatie omtrent Emporium Festival!
Kun je geen antwoord op jouw vragen vinden? Neem dan contact met ons op!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zaterdag 24 mei 2025

Locatie: De Berendonck, Wijchen (vlakbij Nijmegen)

Leeftijd: Vanaf 18 jaar (ID verplicht), geen uitzonderingen mogelijk.

Tijden: 12:00 tot 00:00 uur.

Tickets: Presale start 30 november 2024

ALGEMEEN

TICKETS

De presale van Emporium 2025 is nog niet van start. Deze start op zaterdag 30 november 2024. Let op: websites die nu al tickets aanbieden zijn gegarandeerd valse tickets.

Schrijf je in op de homepage om op de hoogte te blijven van de kaartverkoop voor Emporium 2025. Je ontvangt dan alle belangrijke informatie in de mail en krijgt exclusief eerder toegang tot de ticketshop.

Waarschijnlijk niet! Tickets die niet via de officiële kanalen gekocht zijn, zullen nooit officiëel geldig verklaard kunnen worden. De organisatie heeft geen zicht op wat er met die tickets is gebeurd en dat is dan ook altijd op eigen risico.

We raden daarom altijd sterk af om tickets via andere platformen dan deze website te kopen!

GEZONDHEID

Medicijnen voor noodzakelijke gezondheidsredenen zijn uiteraard toegestaan om mee te nemen. Neem hiervoor een schriftelijke doktersverklaring mee van je huisarts of een medicijnpaspoort van je apotheker.

Bij de toegangscontrole kan de medicatie gecontroleerd worden door een EHBO-medewerker van het festival. De medicatie dient zoveel als mogelijk in de originele, gesloten verpakking te zitten. Dit geldt ook voor lichte medicatie als hooikoorts-tabletten, neusspray of oogdruppels.

Medicatie kan op verzoek gestald worden in de centrale EHBO-post op het festival.

Het is helaas niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen. Op het festival zijn voldoende verschillende eetmogelijkheden, inclusief glutenvrije, vegan, en lactosevrij mogelijkheden.

Zeker! Het hele festival is voorzien van asfaltpaden. Daardoor zijn vrijwel alle area’s prima bereikbaar.

Verder beschikken alle toiletgroepen over ten minste één mindervalide-toilet en zijn deze ook beschikbaar bij de centrale EHBO-post op het terrein.

Er zijn geen speciale rolstoeldecks aanwezig op het festivalterrein.

Mocht je tijdens Emporium graag even ergens beschut willen kolven, kan dit bij de centrale EHBO post op het festivalterrein. Hier zijn voldoende plekken om ongestoord je gang te gaan!

MUNTEN & BETALEN

Eten & drinken op Emporium betaal je met speciale Emporium munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de bemande kassa’s bij de ingang en bij alle muntenautomaten verspreid over het terrein.

Op al deze locaties betaal je met PIN, Cash of creditcard. Kijk goed bij welke automaat of kassa je in de rij gaat staan!

Let op: Munten zijn alleen geldig tijdens de festivaluren (12:00-00:00) en niet inwisselbaar.

Munten van een vorige editie zijn niet meer geldig. Munten van die editie zijn alleen geldig op de festivaldag zelf van 12:00 tot 00:00 en niet inwisselbaar.

VERVOER

Het lekkerste en veiligste is natuurlijk met de fiets! Er zijn voldoende stallingen beschikbaar rondom het terrein. Verkeerd gestalde fietsen kunnen door de organisatie verwijderd of verplaatst worden!

Geen zin om te fietsen? Laat je dan afzetten op de Kiss & Ride of bestel een busreis bij één van onze partners.

Kom je met de auto? Parkeer je auto dan enkel om de aangewezen parkeerplaatsen om wegslepen en/of boetes te voorkomen. Het is niet toegestaan om je auto na afloop te laten staan. Deze zal weggesleept worden op eigen kosten!

Het is op dit moment nog niet mogelijk om parkeertickets voor Emporium 2025 te kopen.

keyboard_arrow_up