STEP INTO
NEW DIMENSIONS!

Op zaterdag 25 mei stap je een nieuwe werkelijkheid binnen op Emporium Festival: nieuwe stages, nieuwe muziekstijlen en een nieuwe ervaring!

De presale van Emporium – New Dimensions gaat als een malle! Inmiddels is ruim 93% van de tickets verkocht! Je scoort je tickets nog snel via de officiële ticketshop!

Wees dus snel en stap in een nieuwe dimensie!

AFTELLEN TOT EMPORIUM:

SOLD OUT WAARSCHUWING!

93% SOLD OUT
93% SOLD OUT

WEER UPDATE: DE ZON GAAT SCHIJNEN!

De afgelopen dagen leek het erop alsof het een behoorlijk natte festivaldag zou gaan worden zaterdag, maar het geluk is aan onze zijde!

De specialistische metereologen die voor ons het weer nauwlettend in de gaten houden geven aan: De voorspelde regen blijft weg en het zonnetje keert zaterdag terug op De Berendonck!

Alle dansvloeren, barren, foodtentjes en attracties zijn na hard werken van onze crew met droge voeten te bereiken via de extra aangelegde houten paden of houtsnippers zodat je witte sneakers ook (zo goed als) wit kunnen blijven! 👟

GENERAL INFO

Datum: Zaterdag 25 mei 2024
Locatie: Recreatiegebied ‘De Berendonck’, Wijchen
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)

TICKET INFO

Ticketprijs:
Regular: €65,- (incl fee)

Let op: 93% SOLD OUT!

TRAVEL INFO

Lees HIER alvast alle informatie over hoe je het beste bij Emporium komt of klik op onderstaande button om direct een parkeerticket of pendelbusticket in de presale te scoren!

ONTDEK EEN
NIEUWE WERELD!

Emporium bestaat uit 10 stages, van groot tot klein, met de lekkerste muziek en voor ieder wat wils! Van House en (Hard-)Techno tot Urban en Hardstyle beats.

Van grootse gedecoreerde stages tot intieme boilerroom settings en verborgen area’s; je stapt een volledig nieuwe dimensie binnen!

Bekijk nu alle artiesten op de line-up pagina!

DIT ZIJN DE 10 STAGES VAN EMPORIUM 2024

FOTO'S

keyboard_arrow_up