INFORMATIE

Vind hier alle informatie omtrent Emporium Festival!
Kun je geen antwoord op jouw vragen vinden? Neem dan contact met ons op!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Datum: Zaterdag 25 mei 2024

Locatie: De Berendonck, Wijchen (vlakbij Nijmegen)

Leeftijd: Vanaf 18 jaar (ID verplicht), geen uitzonderingen mogelijk.

Tijden: 12:00 tot 00:00 uur.

Tickets: klik hier voor tickets.

ALGEMEEN

TICKETS

Tickets voor Emporium 2024 zijn nu te  koop via onze partner Paylogic. Ga direct naar de ticketpagina via deze link!

Ga naar deze website en vul het mailadres in waarmee jij jouw tickets besteld hebt. Je krijgt dan je tickets opnieuw toegezonden.

Verkeerd mailadres ingevuld? Neem dan contact met ons en stuur dan altijd je ordernummer of betalingsbevestiging mee.

Nee hoor; tickets voor Emporium 2024 hoeven niet gepersonaliseerd te zijn. Zolang het ticket geldig is, kun jij heerlijk genieten van een dag Emporium!

Tickets die niet via de officiële kanalen gekocht zijn, zullen nooit officiëel geldig verklaard kunnen worden. De organisatie heeft geen zicht op wat er met die tickets is gebeurd en dat is dan ook altijd op eigen risico.

We raden daarom altijd sterk af om tickets via andere platformen dan deze website te kopen!

Nee hoor, we denken graag aan het milieu, dus liever niet zelfs! Tickets kunnen prima vanaf een telefoon gescand worden.

Zorg dan wel dat je je ticket(s) alvast gedownload hebt en je je scherm op maximale helderheid zet. Zo gaat de controle zo soepel mogelijk!

Jazeker! Koop alvast je parkeerticket of pendelbusticket in de voorverkoop via DEZE link en bespaar op je ticket!

Kluisjes zijn alleen op locatie te koop bij de Lockerdesk of door het scannen van de QR code die bij de lockers hangen.

GEZONDHEID

Medicijnen voor noodzakelijke gezondheidsredenen zijn uiteraard toegestaan om mee te nemen. Neem hiervoor een schriftelijke doktersverklaring mee van je huisarts of een medicijnpaspoort van je apotheker.

Bij de toegangscontrole kan de medicatie gecontroleerd worden door een EHBO-medewerker van het festival. De medicatie dient zoveel als mogelijk in de originele, gesloten verpakking te zitten. Dit geldt ook voor lichte medicatie als hooikoorts-tabletten, neusspray of oogdruppels.

Medicatie kan op verzoek gestald worden in de centrale EHBO-post op het festival.

Het is helaas niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te nemen. Op het festival zijn voldoende verschillende eetmogelijkheden, inclusief glutenvrije, vegan, en lactosevrij mogelijkheden.

Zeker! Het hele festival is voorzien van asfaltpaden. Daardoor zijn vrijwel alle area’s prima bereikbaar.

Verder beschikken alle toiletgroepen over ten minste één mindervalide-toilet en zijn deze ook beschikbaar bij de centrale EHBO-post op het terrein.

Er zijn geen speciale rolstoeldecks aanwezig op het festivalterrein.

Mocht je tijdens Emporium graag even ergens beschut willen kolven, kan dit bij de centrale EHBO post op het festivalterrein. Hier zijn voldoende plekken om ongestoord je gang te gaan!

MUNTEN & BETALEN

Eten & drinken op Emporium betaal je met speciale Emporium munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de bemande kassa’s bij de ingang en bij alle muntenautomaten verspreid over het terrein.

Op al deze locaties betaal je met PIN, Cash of creditcard. Kijk goed bij welke automaat of kassa je in de rij gaat staan!

Let op: Munten zijn alleen geldig tijdens de festivaluren (12:00-00:00) en niet inwisselbaar.

Munten van vorig jaar zijn niet meer geldig. Munten van deze editie zijn alleen geldig op zaterdag 25 mei van 12:00 tot 00:00 en niet inwisselbaar.

VERVOER

Het lekkerste en veiligste is natuurlijk met de fiets! Er zijn voldoende stallingen beschikbaar rondom het terrein. Verkeerd gestalde fietsen kunnen door de organisatie verwijderd of verplaatst worden!

Geen zin om te fietsen? Laat je dan afzetten op de Kiss & Ride of bestel een busreis bij één van onze partners.

Kom je met de auto? Parkeer je auto dan enkel om de aangewezen parkeerplaatsen om wegslepen en/of boetes te voorkomen. Het is niet toegestaan om je auto na afloop te laten staan. Deze zal weggesleept worden op eigen kosten!

Jazeker! Koop alvast je parkeerticket of pendelbusticket in de voorverkoop via DEZE link en bespaar op je ticket!

Reis dan naar station Nijmegen Dukenburg. Vanaf hier kun je met de pendelbus of te voet richting het festivalterrein.

Let op: plan je terugreis zorgvuldig via OV9292, zodat je niet je laatste trein of aansluiting mist! Houd rekening met ±30 á 45 min vanaf het moment dat je het festivalterrein afloopt.

Vanaf station Nijmegen Dukenburg rijden er de gehele dag pendelbussen naar het festivalterrein! Koop alvast je pendelbusticket in de voorverkoop via DEZE link en bespaar op je ticket!

Jazeker, volg hiervoor de gele borden met K&R Emporium. Je komt dan het zo dicht mogelijk bij het festival. Hier kun je ook opgehaald worden!

Maak gebruik van een partybus richting Emporium van één van onze partners zoals Eleven Travel of Partybussen.nl. Zij brengen jou veilig tot dicht bij de festivalingang!

Heb je zelf een busreis georganiseerd? Meld jouw bus dan binnenkort aan via deze website!

Het is niet mogelijk om vooraf een taxi te reserveren. Beschikbare taxi’s worden allemaal geleid naar de centrale taxi-standplaats. Mocht je een eigen taxi hebben gereserveerd kan deze zich melden bij de Kiss & Ride locatie.

De aanwezige taxi’s zijn niet georganiseerd door Emporium; wij hebben geen invloed op de ritprijzen!

keyboard_arrow_up